neděle 15. prosince 2013

Recenze na vitamíny na vlasy - Hair Clinic a Pargavit

Vitamíny na vlasy

Jak je dobře známo, vlasy potřebují výživu i zevnitř. A ja táák móóc toužím po dlouhých vlasech, ale s blond to prostě asi nejde.. :D

Po dobrání Biosilu Plus jsem se rozhodla poohlédnout zase po něčem jiném.Jako néé, že by byl Bosil špatný, to ne, ale po dlouhodobém zobání, mi příjde, že už tak moc neúčinkuje a někdy mám dokonce pocit, že se mi po něm na chvíly zhorší pleť.A tak jsem zaletěla do nejbližší lékarny a byla 100% rozhodnutá, že si udělám radost a koupím si Revalid.Jenže pak mi paní lékarníce oznámila, že Revalid nemají, že by ho musela objednat a já bych si pro něho musela druhý den přijít...a to se mi nechtělo, že jo :D Tak mi nabídla novinku Hair Clinic. Já už se v těch Hair Clinicalech moc nevyznám.Vím, že existuje ještě Hair Clinical, který mi také nabízela, ale je od jiné firmy. A tak si říkám, když je to novinka zkusím ten Hair Clinic.

Hair Clinic
Doma jsem studovala složení: Biotin, Olej z pšeničných klíčků: obsahuje esenciální mastné kyseliny (omega 3,6), vitamínový komplex A, B, D, E a minerály Fe, P,Extrakt ze zlatého prosa.
Sice je pravda, že mi ve složení chybí trošku vitaminy skupiny B, ale naštěstí jsem si k tomu přikoupila Pargavit- (pivovarské kvasnice), který obsahuje všechny vitaminy skupiny B,omega3, pupalkový a rakytníkový olej.

Přirozenou součástí pivovarských kvasnic jsou zejména:
Vitaminy - B1, B2, B6, B12, kyselina pantotenová, pangamová a listová, niacin, biotin, cholin.
Minerální látky - vápník, fosfor, draslík, hořčík.
Stopové prvky - železo, měď, zinek, mangan.
Bílkoviny - esenciální aminokyseliny.

Pokud si někdo klade otázku, jestli se přibírá po pivovarských kvasnicích, nebo celkově po vitaminu B tak ne, nepřibírá!!!!!!.Jen mohou zvyšovat chuť k jídlu.


Pargavit-pivovarské kvasnice

Clinical beru po 2 tabletách a Pargavit 4tablety 3x denně (Mělo by se, ale jasně někdy zapomenu..) :D
Hair clinic (120 tablet) vás výjde na 340,- a Pargavit (250 tablet) na 75,-.

Beru oba produkty sice krátkou dobu, (20 dní), ale už teď vidím na mých vlasech velký odrůst (asi 1,5 cm) a nehty po gelovkách nemám zničené tak jako vždy, takže něco to do sebe určitě má.

OTÁZKY PRO VÁS:

Máte taky své oblíbené vitamíny,nebo tipy jak na rychlejší růst vlasů ? :)