sobota 8. března 2014

Věnováno všem blondýnkám

Blond me, Schwarzkopf

Mít blond vlasy je těžší práce, než si kdo může myslet a všechny ženy s blond vlasy to dobře ví.
Při špatné péči mohou vlasy vypadávat, třepit se a ulamovat. Proto jsem se na tento článek moc těšila, protože i já jsem občas tyto potíže mívala, než jsem objevila tyto dva pomocníky.
Představuji vám řadu Blond me od Schwarzkopf.


Začala bych šamponem, u kterého si můžete vybrat tón, poněvadž tento šampon obsahuje barevné pigmenty a to jak studený odstín, tak teplý odstín. Kdo chce neutralizovat žluté tóny vlasů, ať sáhne po studeném odstínu, já jsem však zvolila teplý odstín a to z důvodu, že krásně sjednotí vlasy do medovějšího tónu, který na slunci krásně vyniká a vypadá přirozeněji.
Doba půspbení šamponu je 1-2 minuty, můžete i déle.




Avšak nedejte na první dojem, vlasy po prvním umytí nebudou natónované jak by si mohl někdo představovat, chce to alespoň týden pravidelného používání a poté můžete očekávat menší rozdíl.
Šampon krásně voní a zanechává vlasy hydratované, lesklé a ozdravené, navíc obsahuje keratin, karamel, meruňkový olej a výtažek z hedvábí, který brání proti krepatění.

Maska této řady neobsahuje žádné pigmenty a má podobnou parfemaci. Vlasy po ní neplihnou, nezatěžuje 
a zanechává je krásně hebké a lesklé.



Má hustější konzistenci, takže radím déle smývat, aby nezatěžovala.
Můžete ji nechat na vlasech působit 10 minut a nebo jako zábal, který necháte působit déle.



Přeji hezký den

BB krém Skin79

Skin 79

Tento BB krém je nejen jako přípravek pro střední krytí nedostatků, ale ukrývá v sobě pěstící látky, které chrání a pečují o pleť.

Krycí schopnost je podle mě střední, pro lidi s aknózní pletí, doporučuji raději make-up.

Po použití máte pocit, jako make-up s lehkým pudrem, tvář je krásně sametová , hladká a zmatněná.Jsem spokojená se splynutím krému na pleti.
Jeho tekuté složení je velmi příjemné.



Příjde mi hodně kvalitní, jelikož obsahuje výtažky ze zlata, aloe vera, kaviár a má bělící účinky.
Přípravek obsahuje SPF 25, který bojuje proti známkám stárnutí a chráni proti slunci.
Dávkování je velice praktické, díky pumpičce, s kterou pouhým zmáčknutím nadávkujete potřebné množství.


Skin 79 má šedší barvu, ale po nanesení se krásně sjednotí do vašeho odstínu pleťi.




Srovnání pleti před a po nanesení BB krému. Můžete si všimnout mírně zmenšených pórů, zakrytí kruhů pod očima, zamaskování červeného vzhledu, průměrné sjednocení.






OTÁZKY PRO VÁSPoužíváte BB krémy nebo dáváte přednost make-upům ?

Budu ráda za každý váš komentář





Letní dávka třpytu - Garnier Ambre solaire after sun

Minulý rok jsem cestovala do zahraničí, přesně řečeno směr Chorvatsko, proto jsem hledala výjímečný krém po opalování, který nedráždí, zklidňuje pokožku a voní. Našla jsem právě tento, který navíc obsahuje třpytky.





































Po náročném slunečném dni jsem se natřela a nevěřila jsem vlastním očím. Na slunci dolatil mou bronz opálenou pokožku, kterou mírně zezlatil a dodal jí nádherné miniaturní třpytky. Pokožka byla poté hydratovaná a jemná.



Nyní je ten správný čas, kdy si tento tělový krém obstarat, jaro klepe na dveře a sluneční paprsky se
objevují čím dál častěji.
Voní krásně po meruňkách, 
Obsahuje olej z monoi,který hydratuje, má hustější konzistenci , která se dobře nanáší.



Co však musím vytknout je výdž třpytek, které vydrží na pokožce asi půl hodiny, proto pokud chcete mít krásně třpytivou pokožku déle, musíte krémovat častěji.

pátek 7. března 2014

Aussie Miracle Moist šampon

Aussie

O recenzi na Aussie Miracle Moist šamponu jsem se chystala již delší dobu. Aussie je australská značka,která používá zázraky přírody jako je eukalyptus, jojobový olej a dalších známých pokladů Austrálie. 



Já jsem si vybrala Miracle Moist,který má být pro poškozené vlasy a obsahuje výtažek z makadamiového ořechu




Jeho žvýkačková sladká vůně vás prostě dostane. Neskutečně dlouhá výdrž po umytí vlasů, ručím vám za to,že si vlasy budete neustále zkoumat a přičichávat. Je to menší závislost, takže POZOR! :D


Měla jsem ho šanci vyzkoušet už před 5lety, kdy v České republice nebyl k sehnání a musela jsem si ho objednat ze zahraničních stránek, ty doby jsou ty tam a nyní si ho můžete koupit v drogerii DM, kde seženete všechny druhy šamponů, masek a kondicionérů této značky a můžete si vybrat přípravky na objem, lesk, na poškozené vlasy, barvené vlasy, kudrnaté vlasy a mnoho dalších.

Z mého pohledu

Jeho konzistence je hutnější, ale dávkuji si ho opět v lahvičce s vodou, kde šampon rozmíchám.
Stačí ho opravdu malinko, hodně pění.






Po umytí jsou vlasy hydratované, jemné, ačkoliv na moje vlasy až moc jemné, po uschnutí jsem však měla vlasy rozlítané a elektrizovaly, ale (a opět vychválím tu vůni) voňavé.

Shrnutí : 

V aplikaci budu pokračovat, ale po třetí si ho už nekoupím, právě kvůli elektrizaci a nepoddajnosti vlasů, kterou jsem po použití měla.
Avšak této značce zůstanu věrná, neboť jejich masky a kondicionéry mi neskutečně vyhovují.

Cena je průměrná - seženete ho do 200,-

Moc děkuji společnosti Procter Gamble za poskytnutí Aussie

OTÁZKY PRO VÁSMáte rádi značku Aussie ? Kterou řadu vlastníte ? 

Budu ráda za každý váš komentář 






čtvrtek 6. března 2014

Maska Gestil Wonder

Gestil Wonder 

tuto masku na vlasy myslím nemusím moc představovat, ale pro ty co neví , je to regenerační zábal na poškozené vlasy po barvení, melirování a po každodenním žehlení,nebo kulmování.



Obsahuje výtažek z býčích žláz a bambusu. Vůně je trochu podivná, něco mezi pánskou vůní a hořkým zápachem.

Konzistence je hutnější,proto se maska musí umývat alespoň 5 minut,při špatném umytí vlasy plihnou a vysouší se.


Shrnutí:

Pro moje jemné vlasy je to zázrak, na který nedám dopustit a po odbarvování vlasů šáhnu právě po této masce, protože neuvěřitelně zjemňuje a hydratuje vlasy. Nechávám působit klidně 2-3 hodiny pod igelitem a nahřátým ručníkem.




OTÁZKY PRO VÁSZkusili jste Gestil ? Máte s ním zkušenosti ? 

Budu ráda za každý váš komentář 


středa 5. března 2014

Březnový wishlist

Krásný středeční večer přeji,
opět mám plnou hlavu věcí,které bych si ráda zakoupila a tak jsem je raději dala na notýsek, abych náhodou na nějakou z nich nezapomněla  :) Snad si je obstarám všechny a než se tak stane, ráda se s váma o ně podělím :)


1. Nars tvářenka(Orgasm) - přála bych si odstín Orgasm, protože je to krásně sytá, tmavší barva, která obsahuje jemné třpytky, které na líčkách prostě zbožňuju a jelikož za oknami klepe jaro a slunce hlásí příchod, na slunečních paprscích třpytky vytváří ten správný jarní look.

2. Roberto Cavalli (Exotica) - ANO, ten flakónek mě prostě dostal :D Růžová se zlatou , ideální kombinace, navíc úžasně voní po exotických květinách.

3. M.A.C lesk na rty - myslím,že nemusím představovat, navíc korálový lesk mi chybí do sbírky :)

4. Urban Decay paleta  stínů Naked 3 - měla jsem možnost vyzkoušet Naked 2 a byla jsem moc spokojená. Myslím, že trojka bude volba pro mě, protože má více světlejších barev a ty mám raději .

5. Lancome Miracle Air de Teint make-up - lehký jako vzduch, tak to je on, sjednocuje pleť,dělá ji rozjasňenou, zmatněnou, no prostě dokonalou .Navíc má univerzální dávkování, což má málo make-upů.

6. Chanel lak na nehty odstín nude - jako správná nudařka, mi tento lak nesmí chybět ( a snad ani nebude ) :D

7. Nike free run boty na běhání - nebudu lhát, že po nich netoužím už dlouho, ale mamka se rozhodla běhat se mnou, tak bych jí ráda darovala své boty New balance a koupila tyto (ano, jsem hodná holčička :D . Nejenže se v nich musí krásně běhat, ale jsou prostě boží ♥