pátek 24. ledna 2014

Bi-oil

Bi-oil

Když jsem viděla poprvé reklamu na tento olejíček, tak jsem si řekla, že bude buď hodně předražený, nebo,že to bude zas jedna velká pitomost. Druhý den jsem si byla v DM drogerii pro šampon a zahlédla jsem stojan se vzorečky Bi-oilu, tak jsem se pomalu, ale jistě ke stojanu přiblížila a pár kousků ( asi 6) mi putovalo do kabelky.



A doma jsem studovala hlavně složení, které se mi zdá velmi zajímavé. PurCellin Oil, který brání tomu, aby kůže po natření zůstala mastná a více absorbovala složky, které jsou obsaženy v oleji.Navíc po této složce zůstane pleť hladká a vláčná. Dále to je Vitamin A - kolagenu a obnovu pokožky, pomáhá zvyšovat pružnost a zlepšovat texturu a tón pleti. Vitamin E -antioxidant, měsíčkový olej - regenerační účinky, levandulový olej-zklidňuje a zjemňuje , heřmankový olej - uklidňuje pleť.


Olej je na zlepšení jizev (například po akné), proti striím, sjednocení pleti, dehydrovanou a stárnoucí pokožku.



Prioritně jsem ho chtěla na vyzkoušení, na mou jizvu na tváři, kterou mám z následku akné.

Vůně je taková bylinková, tak jsem ho tedy krouživými pohyby nanesla přímo na jizvu, čekala jsem zázrak, že mi jizva zmizne v první minutě...nestalo se že jo, ale po 30ti dnech používání musím říct, že jizva opravdu zrůžověla a stala se hladší.Nemůžu říct, že zmizela úplně, ale je menší a hlavně méně viditelná, což mi udělalo obrovskou radost a budu pokračovat v používání.
Fotografie první obrázek před použitím, druhý obrázek po 30ti dnech používání Bi-oilu.




Proto jsem si pořídila velkém balení 60ml, které vyšlo na 290,- . Seženete ho v každé DM drogerii , lékárně nebo přes internet.



OTÁZKY PRO VÁSMáte problém s jizvami a striemi ? Jak tento problém řešíte vy ?