pátek 18. dubna 2014

V hlavní roli: Aussie... aneb velká Aussácká recenze

Aussie na scénu!


To velké, nekonečné téma, které se právě točí světem internetu je značka Aussie, někomu vyhovující, někomu méně vyhovující značka vlasové kosmetiky.
Přitom ještě před rokem to byla v České republice značka ,,velká neznáma'' kolem které se špitalo, že je ohromující, vynikající a že ti co jí nevyzkoušeli, dělají velkou chybu.
Jenomže sehnat jí bylo velice těžké, skoro bych to přirovnala k ,,Tuzexovému zboží'' sehnali jste ji pouze přes zahraniční stránky, nebo jste si pro ni museli zajet do jiných zemí.
Těm časům naštěstí odzvonilo, jelikož v České republice jsou v drogeriích DM lehce k dostání a proto se můžu i já vrhnout na velkou recenzi Aussie.

Mnoho žen si vybírá tuto kosmetiku už jen právě kvůli originální vůni, která se dá přirovnat ke žvýkáčkám a tutti frutti bonbonům, ale také samozřejmě kvůli jejich kvalitě a účinnosti. Aby taky ne, všechny přípravky mají své kouzlo, které nám darovala sama Austrálie a tak si můžete vybrat ze surovin, jako je: makadamiový olej, eukalyptus, divoká broskev, avokádový olej, chmel a mnoho dalších, které právě Austrálie nabízí.

Už jste se určitě setkaly s mottem Aussie: ,,V životě jsou důležitější věci než vlasy, ale je dobré začít právě u nich'' tak jsem tedy začala právě u nich a svým vlasům se snažím dát maximum a řádně se o ně starat.
A jak dopadla Ausiee v mém žebříčku vlasové kosmetiky?




























V hlavní roli :
  • Kondicionér Colour Mate
  • Šampon Mega
  • Šampon Miracle Moist
  • 3 minutová maska Miracle
  • Kondicionér Luscious Long



























V první řadě musím dát všem výrobkům plus za Aussiácký uzávěr, až na jeden, kterým je maska, u mě má malé mínus za dávkovač, který se špatně skladuje a dávkuje.



Kondicionér Colour Mate 

Barvíte, či odbarvujete si vlasy a chybí vám v nich taková ta jiskra, která se postupem času z vlasů vytrácí? Tak v tom případě čtěte dále..



























V první řadě vyzvednu vůni, což není nic nového a asi se budu opakovat u všech výrobků, ale je prostě nádherná.
Voní sladce, broskově, díky složce, kterou je právě divoká broskev a strašně mě těší, že parfemace na vlasech vydrží celý den, což umí jen málokterý kondicionér.
Jestli si představujete divokou broskev, jako broskev, kterou si koupíte v obchodech, tak jste na velkém omylu. Tvarem mi spíše připomíná jablka. Navíc divoká broskev (latinsky Santalum Acumiatum) obsahuje velkou dávku vitamínu C, což je antioxidant, který podporuje zdraví vlasů.




Konzistence je hutnější, bílé barvy. Dobře se nanáší a nestéká. Po umytí se rázem mé jemné vlasy zvlnily, což je u mě dobré znamení, že jsou vyživené a navíc se dobře rozčesávaly. Neměla jsem pocit, že by vlasy ,,uplácnul'' ale právě dodal jim trochu na objemu. Na vlasech jsem poznala mírný rozdíl, opravdu se více leskly.




Cena: 149,-
Množství: 250ml

Známku dávám : 1

Šampon Mega

Tak ten je mega!




























Je určen na každodenní mytí vlasů, tudíž neměl by zatěžovat, ale zároveň by měl dodávat výživu a šetrně, ale zároveň dokonale vlasy umýt. Obsahuje klokaní tlapku..néé nebojte se, že by klokanům ukrajovali tlapičky a používali je do kosmetiky, ale rostlinka nese název klokaní tlapka, jelikož při vyřčení latinského názvu se vám skoro zamotá jazyk - Anigozanthos flavidus.


Teď vás zavedu do dětských let...

Pamatujete si ještě bonbóny MM? Pokud ano, přesně takto šampon voní, ti z vás neví, jak tyto bonbony voněly a chutnaly, obstarejte si šampon a poznáte o čem mluvím.. jen neochutnávejte! :D



Pro mě celkem tajuplný šampon z důvodu, že je čirý a z druhého důvodu, že občas mám po něm vlasy hladké, vyrovnané a občas nádherně lesklé a zvlněné. Avšak na druhou stranu někdy moc zjemňuje, což je u mě problém, když už od narození mám vlasy jemné, potřebovala bych spíše posílit a zdrsnit. Třeba to je tím, jaký kondicionér, nebo masku poté použiju, ale i tak si řikám, že ten Mega šampon, je prostě mega! Když nepoužiju kondicionér, ale pouze šampon, tak vlasy mám mírně rozlítané, ale na druhou stranu obrovsky objemné.
Stačí ho opravdu trošičku, hodně pění a pečlivě myje.
Pro všechny anti-silikonisty mám špatnou zprávu, jelikož silikony v malé míře obsahuje, ale na rovinu řikám, že znám i horší silikonové šampóny, které jsou přímo silikonem narvány.





Cena: 149,-
Množství: 300ml

Známka: 1-




Šampon Miracle Moist

Na tuto recenzi si určitě pamatujete, kdo ne, zde je odkaz: Miracle Moist



























Dala jsem mu šanci, ale se mnou se tento šampon prostě nechce kamarádit. Jemné vlasy jsou po něm jemné, rozlítané, u hlavy upláclé a navíc se strašně začly elektrizovat. Věřím ale, že ti z vás kteří, mají vlasy jako koňské žíně, těm bude sedět a ti si ho oblíbí. Já mám bohužel smůlu.

Cena: 149,-
Množství: 300 ml 

Známka: 2-



3 minutová maska Miracle

Masku jsem také testovala a recenze zde: Maska


























Je výtečná, z drogerkových masek si dovolím říct, že je nejlepší. Po umytí jsou vlasy opravdu hladké, dobře se rozčesávají a vlasy neplihnou.
Co musím vytknout je nepraktický dávkovač.

Cena: 179,-
Množství: 250 ml

Známka:1-


A konečně se dostávám k mému vítězi této recenze...

Kondicionér Luscious Long


























Tamtadádáá- je úžasný, skvělý, jedinečný a má být na dlouhéééééééé vlasy.



























První věc, která mě překvapila byla šmoulová barva. Opravdu nevtipkuju .. nevím, zda kondicionér dělal šmoula, nebo je vyroben ze šmouly.
Ale ne, dělám si legraci. Kondicionér obsahuje výtažky horských rostlin z okolí Blue Mountains, jako například eukalyptus a avokádový olej.
Vůně se od ostatních mírně liší, ale je opět nádherná.




Velké plus dávám za to, že vlasy jsou po použití hydratované a zregenerované, což je znát a věřím, že tímto způsobem podporuje růst. protože pokud vyživuje vlasy od kořínků, po konečky, nebudou se vlasy tolik lámat a zkracovat. Po umytí nejsou ani rozlítané, neelektrizují, nejsou splihlé.
Pobavil mě i popis kondicionéru - ,,balzám na vlasy, které jsou dost dlouhé, aby svištěly''.



Množství: 250 ml
Cena: 149,-
Známka:1+

Tento kondicionér si mé vlasy prostě omotal kolem ,,prstu''..

























































Už jste vyzkoušeli některý z Aussie přípravků? S kterým jste spokojeni?

Budu ráda za každý váš komentář :)


Moc děkuji společnosti Procter Gamble za poskytnutí Aussie výrobků pro tuto recenzi.

středa 16. dubna 2014

Clip-in vlasy z Clipinhair

Toužím, toužíš, toužíme...

Každá z náš touží po zdravých, objemných a hlavně co nejdelších vlasech. Ale co když nám to není dáno? Genetika je prostě genetika, někdo se narodí s dokonalými vlasy a těm co nemají to štěstí, třeba jako já, musí hledat jak se k dokonalým vlasům, alespoň částečně přiblížit.
Ať už kosmetickými přípravky, chemicky, či mechanicky, snažíme se vlasy všelijak zkrotit, vyrovnat, zvlnit, barvit, odbarvovat, neustále jim dáváme podnět k tomu, aby nerostly a spíše se vesele zkracovaly, jak to mají ve zvyku. Má to vůbec nějáké řešení, dočkám se někdy svých vysněných, sexy dlouhých, hustých blond vlasů?






Každý problém má přece řešení...















Už delší dobu pokukuji po Clip-in vlasech ze stránky http://www.clipinhair.cz, kde mají veliký výběr prodlužovacích metod - tape-inymicro ringy, keratin, příčesky různé délky a hustoty, copů, ofin a všech vlasových vybavení, jak pro své vlasy, tak pro prodloužené.
Vlásky jsou vyrobeny ze 100% lidských vlasů. Takže vám nic nebrání tomu, aby jste si prodloužené vlasy upravily. Ať už žehlením, kulmováním, barvením, vše je dovoleno.
Pro mě je celkem důležitým faktorem, že vlasy jsou značky clipinhair.cz, které jsou opravdu kvalitní.

Divíte se někdy, jak můžou mít celebrity tak dlouhé, krásné vlasy, když tolikrát za den si musí účes upravovat? Jasně, že mají prodloužené vlasy... Nicki Minaj, Paris Hilton, Britney Spears a Christina Aquilera :D Ano, všechny mé oblíbené blondýnečky s dokonalými vlasy je nosí♥





Strašně se mi líbí, jak to má Christina Aquilera, rovné vlasy a dole vlnité.


Chci mít vlásky jako Nicki Minaj ♥ Je boží ♥



Vybrat si vlnité, nebo rovné vlásky? Toť otázka. Vlnité vlásky.


Občas mě chytne nápad, jako například nemám se nabarvit na hnědo? Slušela by mi ofina a jestli bych neměla občas nosit culík? Máte to také tak? Ale ani k jednomu se nikdy nemůžu odhodlat, protože se toho bojím. Nebude mi to slušet a copak s tím? Jestli máte stejné dilema, nebo změna vzhledu vás láka, stačí si obstarat ofinu, nebo culík a přitom si nechat své vlasy, na které jste zvyklé.

Nejvíce u mě vedou vlásky pro prodloužení a pro hustotu v odstínech blond Platina, nebo nejsvětlejší blond, hmm, tak teď babo raď..

Nejsvětlejší blond:
Platina :

Nebojte, mluvím sice jen o blond odstínech, ale svou ideální barvu si vyberou i brunetky, černovlásky, zrzky a dokonce i slečny, které se nebojí experimentovat s barvami a chtějí svůj účes oživit například modrou, fialovou, či červenou barvou  - Barevné clip-in pramínky.
Kdo se bojí experimentovat s barvami, ale chce si přece jenom účes oživit, může zvolit metodu pomocí Swarovski kamínků, které se hodí nejen do společnosti(plesy, svatby, večírky), tak na každodenní nošení.



Na závěr, vřele doporučuji tuto masku na regeneraci jak svých, tak prodloužených vlasů - Loreal Intense repair, kterou také na této stránce najdete a která není tak ,,těžká'' jako maska Absolut repair, tím pádem nezatěžuje prodloužené vlasy. A pro rozčesání ať už ,,prodlužka'', nebo svých vlasů, zde najdete i hřeben Tangle Teezer, na který také nedám dopustit, dokonce ani můj přítel se bez něj už neobejde! (recenze).


Máte zkušenosti s touto stránkou a celkově s clip-in vlasy? Máte vlasy prodloužené, nebo používáte občas pramínky?

úterý 15. dubna 2014

Dermacol invisible fixing powder - a proč?

Pokud chcete mít krásně zmatněnou, sametovou pleť a dlouhotrvající make-up, šáhnete po přípravku, který dokáže pleť zafixovat a navíc z mastné pleti vytvoří, aspoň na chvíli, pleť normální, jelikož všechnu vlhkost z make-upu na sebe váže a tím vytvoří matný efekt, alá porcelánová panenka. Znám přípravek, který to dokáže. Háá, vlastně znám dva, avšak jeden z nich je cenově výhodnější a má stejný účinek. Chcete vědět který to je?

Dermacol invisible fixing powder


Začnu tím známějším a oblíbeným výrobkem, kterým je Dermacol invisible fixing powder - odstín Light



























Tento pudr je označován jako transparentní, což znamená, že je jakoby průhledný, obsahuje jen minimální množství pigmentů, tudíž nemění odstín vašeho make-upu.Balení obsahovalo štětec, ale ten u mě neměl využití, jelikož se s ním pudr špatně nabíral a hůře aplikoval, takže doporučuji klasický velký štětec na pudr, či tvářenku, s kterým se lépe pracuje. Já osobně ho používám hlavně na T-zónu.

Ti z vás, kteří používají pudr na tvář bez make-upu, bych tuto metodu vyloučila, jelikož pudr může pleť spíše vysušovat a donutit jí k tomu, aby se více mastila.
Takže místo toho, že řeknete: ,,já se nemaluji vůbec, nepotřebuji to, nemám akné, jen občas použiju pudr na matný vzhled'' si z normální pleti děláte pleť mastnou a tím pádem také komedony a zanesené póry.



























Sypké složení se velmi lehce nanáší, avšak chce to trochu zručnosti, nebo místo krásně zmatňěné pleti se z vás stane chodící socha.




























Za pudr dáte okolo 200,-



A nyní k levnější variantě, kterou seženete ve všech drogeriích.
Dokonce jsem si 100% jistá, že jste ho už používaly, sice když jste měřily kolem 60cm a na jiné partii těla, ale můžete říct, že už jste ho opravdu vyzkoušely.



























Stejný výsledek? 


Ano, opravdu s dětským pudrem dosáhnete stejného výsledku a troufám si říct, že dětský pudr mi vyhovuje o trošku více (nevím jestli na mě psychicky působí ta cenová relace), ale jsem s ním více spokojená. Navíc obsahuje extrakt z olivovníku, sice asi nemá vliv na pleť, když ho používám na make-up, ale zase možná psychika?
A ještě dvě vychytávky nazávěr - pokud jste si koupily pudr a je na vás moc tmavý, stačí ho smíchat s dětským a z tmavého se stane rázem světlejší :)
Máte mastné vlasy a nestihnete si je umýt ? Můžete dětský pudr použít místo suchého šamponu.Ale pozor pro brunety moc nedoporučuji, zanechává bílé fleky.

A cena?... kolem 30,-

Používáte dětský pudr na přepudrování?

neděle 13. dubna 2014

theBalm Instain tvářenka Pinstripe

theBalm Instain tvářenka


Přiznávám, že na tuto tvářenku jsem měla delší dobu zálusk, ale jelikož obvykle používám bronzer místo tvářenky, měla jsem obavy, aby u mě měla vůbec nějáké využití.


























Už jen ten retro barevný obal a celkový luxusní vzhled, to je prostě nádhera.Krásně propracovaný jak uvnitř, tak zvenku. Nechybí ani zrcátko, které se občas, při přepudrování nosíku hodí.



























Jak jsem se zmiňovala, používám většinou bronzery, tudíž jsem si vybral tmavší odstín(Pinstripe), který navíc obsahuje jemný zlatý shimmer, takže je podobný bronzeru.
Tvářenka slibuje dlouhotrvající efekt a musím uznat, dlouhotrvající opravdu je, tam kde jí nanesete, po celém dni ji na stejném místě najdete. Nepráší a nevytváří mapy. Je velice pigmentovaná, musíte jí nanášet opravdu s mírou a spíše méně, protože je sytá už při malém množství.



























Zde můžete vidět sytost barvy.



























Přemýšlím, že si obstarám další krásné ,,krabičky'' od značky theBalm, protože na mě udělala opravdu velký dojem.

Znáte značku the Balm? Máte s těmito tvářenky zkušenosti?