pátek 13. března 2015

Essence Get big lashes řasenka - srovnání

Essence Get big lashes řasenka


Essence Get big lashes je řasenka, která je určená na objem řas. Jelikož už mi dochází má oblíbená řasenka od Maybellinu (recenze ZDE), sáhla jsem po nějáké, která by dodávala objem rozdělovala řasy a doufala jsem, že předčí moji favoritku a ušetřím pár drobáků.



























Řasenka je klasicky černé barvy a hustým kartáčkem, který je stejný jako u Maybellinky, proto jsem doufala v ten samý efekt. Pro aplikaci jsem zvyklá u Maybellinky dávat alespoň 2 vrstvy, aby se řasy opravdu rozdělily.




























A nyní k aplikaci. Celkově jsem dávala 3 vrstvy, jelikož se řasy tak divně slepovaly, nešly rozčesat. Textura je taková jakoby gelová, jakobych si natírala vazelínu, což byl pro mě šok a poznám rozdíl při aplikaci Maybellinky a této řasenky, řasy jsou jakoby těžké, právě kvůli tomuto faktu si myslím, že řasy nejsou hezky oddělené a neudělá takový objem a délku na jakou jsem zvyklá.






















Nejhorší je to však s výdrží řasenky, už po dvou hodinách jsem měla řasenku rozdrolenou pod očima, což se mi u Maybellinky nestáva. Už bych si druhou nekoupila, i když cena je fantastická - pouhých 54,-, ale raději si připlatím.
Takže buď budu pokukovat po jiných, nebo zůstanu věrná mojí stálici Maybellince ♥
Jen kdyby to nebylo tak těžké zůstat jen u jedné, když ráda testuji nové značky kosmetiky..


































Máte tuto řasenku vyzkoušenou? Jak jste s ní spokojeni? Víte o řasenkách které dělají hezký objem a délku řas?