úterý 15. dubna 2014

Dermacol invisible fixing powder - a proč?

Pokud chcete mít krásně zmatněnou, sametovou pleť a dlouhotrvající make-up, šáhnete po přípravku, který dokáže pleť zafixovat a navíc z mastné pleti vytvoří, aspoň na chvíli, pleť normální, jelikož všechnu vlhkost z make-upu na sebe váže a tím vytvoří matný efekt, alá porcelánová panenka. Znám přípravek, který to dokáže. Háá, vlastně znám dva, avšak jeden z nich je cenově výhodnější a má stejný účinek. Chcete vědět který to je?

Dermacol invisible fixing powder


Začnu tím známějším a oblíbeným výrobkem, kterým je Dermacol invisible fixing powder - odstín Light



























Tento pudr je označován jako transparentní, což znamená, že je jakoby průhledný, obsahuje jen minimální množství pigmentů, tudíž nemění odstín vašeho make-upu.Balení obsahovalo štětec, ale ten u mě neměl využití, jelikož se s ním pudr špatně nabíral a hůře aplikoval, takže doporučuji klasický velký štětec na pudr, či tvářenku, s kterým se lépe pracuje. Já osobně ho používám hlavně na T-zónu.

Ti z vás, kteří používají pudr na tvář bez make-upu, bych tuto metodu vyloučila, jelikož pudr může pleť spíše vysušovat a donutit jí k tomu, aby se více mastila.
Takže místo toho, že řeknete: ,,já se nemaluji vůbec, nepotřebuji to, nemám akné, jen občas použiju pudr na matný vzhled'' si z normální pleti děláte pleť mastnou a tím pádem také komedony a zanesené póry.



























Sypké složení se velmi lehce nanáší, avšak chce to trochu zručnosti, nebo místo krásně zmatňěné pleti se z vás stane chodící socha.




























Za pudr dáte okolo 200,-



A nyní k levnější variantě, kterou seženete ve všech drogeriích.
Dokonce jsem si 100% jistá, že jste ho už používaly, sice když jste měřily kolem 60cm a na jiné partii těla, ale můžete říct, že už jste ho opravdu vyzkoušely.



























Stejný výsledek? 


Ano, opravdu s dětským pudrem dosáhnete stejného výsledku a troufám si říct, že dětský pudr mi vyhovuje o trošku více (nevím jestli na mě psychicky působí ta cenová relace), ale jsem s ním více spokojená. Navíc obsahuje extrakt z olivovníku, sice asi nemá vliv na pleť, když ho používám na make-up, ale zase možná psychika?
A ještě dvě vychytávky nazávěr - pokud jste si koupily pudr a je na vás moc tmavý, stačí ho smíchat s dětským a z tmavého se stane rázem světlejší :)
Máte mastné vlasy a nestihnete si je umýt ? Můžete dětský pudr použít místo suchého šamponu.Ale pozor pro brunety moc nedoporučuji, zanechává bílé fleky.

A cena?... kolem 30,-

Používáte dětský pudr na přepudrování?