sobota 2. listopadu 2013

Recenze: Revalid proteinový šampon

Revalid šampon


Tento šampon jsem si koupila, když jsem si šla vybírat vitamíny na vlasy.Používám ho výhradně po barvení, kdy mám vlasy vysušené a křehké, protože výborně regeneruje, posiluje, vyživuje a změkčuje.


Vždy si ho zředím zvlášť v lahvičce s vodou a nanáším na vlasy. Obsahuje ošetřující složky-extrakt z ovsa, pšeničné proteiny a panthenol.

Cena : 160,-

Plusy :  regeneruje,posiluje,vyživuje a změkčuje
Mínusy : Cena,málo pění



neděle 27. října 2013

Tangle Teezer hřeben

Hřeben Tangle Teezer 

Tangle Teezer je universální umělohmotný hřeben.
Ihned po rozbalení,jsem se zděsila co jsem si to zas objednala a ihned mě napadlo jestli se někde na poště nespletli a neposlali mi hřeben pro koně :D






















Tak jsem si teda umyla vlasy a zkusila.Věřte nebo ne, ani jeden vlas po umytí jsem nezaznamenala na hřebenu a to většinou vyčešu tolik vlasů, že se pak sama divím, že na té hlavě ještě něco mám .Musíte se s ním naučit pracovat, ale je fakt super jak na suché, tak mokré vlasy, protože vůbec nezacuchává, neelektrizuje, nevytrhává, zanechává vlasy lesklé a masíruje pokožku hlavy, čímž podporuje jejich růst.

Někomu může přijít, že se hůře drží, ale chce to zvyk.
Přítel už vlastní také jeden a nemůže si ho vynachválit.



Cena : 250,-

Plusy : nevytrhává vlasy,neelektrizuje, zanechává vlasy lesklé,krásně rozčeše vlasy jak za mokra tak za sucha,výběr barev
Mínusy : držení kartáče ,cena