sobota 4. ledna 2014

Biosilk hedvábný olejíček na vlasy

Biosilk

Protože jsem ujetá na všechny ty vlasové výrobky, jako první zde musím dát Biosilk.Určitě ho všichni znáte.


S tímto výrobkem jsem opravdu spokojená .
Malé balení není vůbec drahé - okolo 60,- a vydrží opravdu hodně dlouho , protože se dávkuje opravdu malé množství do celých vlasů.


Vůně je taková universální. Velká výhoda od ostatních podobných výrobků je, že vlasy vůbec nemastí , ale opravdu uhladí a zacelí. Doporučuji ho dávát na vlhké vlasy po umytí. Jeho složení je hutnější.





Plusy - nemastí , cena, výdrž, vůně
Mínusy - zatím jsem žádné neobjevila



pátek 3. ledna 2014

Kérastase Chroma Riche

Kérastase Chroma Riche

 - tento fluid je zvlášť pro barvené a melírovné vlasy,takže přesně pro mě. Dlouho jsem váhala,zda si ho vůbec koupit ,protože tato značka není zrovna nejlevnější, ale teď jsem opravdu ráda,že jsem si ho obstarala.





Jeho složení je Aqua-Ionic Technology - dodává vlasům množství zjemňujících složek, vytváří neviditelný film kolem jednotlivých vlasů, čímž je efektivně chrání a udržuje uvnitř hydrataci,
UV filtr a vitamín E - chrání barvu před vyblednutím.


Vůbec vlasy nemastí a zanechává je lesklé a zdravé , dávám si ho většinou před fénováním na celé vlasy, nebo před žehlením. Jeho vůně je naprosto originální a vydrží mi na vlasech vonět celý den.
Cenově je dražší, než například Biosilk , ale za zkoušku určitě stojí.







čtvrtek 2. ledna 2014

Lancome la vie est belle

 Lancome

La vie est belle - teplá, sladko-kořeněná vůně, s neskutečnou výdrží.



Stačí jedno stříknutí,které je ze začátku trošku silnější, ale po chvíli se vůně krásně rozvoní a začne mít nádech cukrové vaty a občas ( nevím proč) si vzpomenu na nejkrásnější chvíle Vánoc a vyvolá to ve mě Vánoční pohodu  :)





Krásný je i obal, který se na slunci jakoby třpytí .Flakónek je ozdoba na každou poličku.



středa 1. ledna 2014

Make-up Revlon Colorstay

Revlon colorstay

Jsem taková, že když mi něco hodně vyhovuje, tak i když si koupím něco nového stále používám jednu vyhovující věc a občas proměním s tou méně vyhovující.Přesně tohle je ten pan ,,VYHOVUJÍCÍ" make-up revlon colorstay 24hrs.




Měla jsem vždy odstín Buff, ale jelikož jsem začla občas chodit do solária, obstarala jsem si odstín Sand Beige na smíšenou/mastnou pleť. Nejvíce co mi na něm vyhovuje je to, že nedělá mapy, krásně se roztírá ( a kdo umí pracovat se štětcem na make-up, je to ještě větší plus) po aplikaci nemáte pocit masky, umí se přizpůsobit tónu pleti, neucpává póry a opravdu vydrží 24 hodin (mám odzkoušeno) .
Můžete ho různě vrstvit, ale myslím si, že jedna vrstva je postačující, protože kryje opravdu na výbornou.Konzistence je tekutější..




Bohužel je bez pumpičky, takže se dávkuje na ruku a poté se roztírá pomocí štětce, houbičky, či prstů. Také dostupnost je horší, seženete ho pouze na internetu, což je špatné pro toho, kdo se nemůže rozhodnout jaký odstín zvolit. Za to výběr odstínů je obrovský a můžete si vybrat řady pro smíšenou/mastnou pleť nebo pro suchou/normální pleť.
Cena je 290,- za 30ml


Plusy : konzistence, kryje, nedělá mapy ani efekt masky, neucpává póry,přizpůsobí se, krásně se roztírá, výdrž, výběr odstínů,cena
Mínusy : nanášení, nemá pumpičku, dostupnost


OTÁZKY PRO VÁSNanášíte make-up rukou,houbičkou, nebo dáváte přednost štetci ?