pátek 11. dubna 2014

35ti denní výzva - Zpevňující sada Dermacol Enja

35ti denní výzva - Zpevňující sada Dermacol Enja


Každá žena touží mít krásně vytvarovanou a zpevněnou postavu. Navíc léto se pomalu, ale jistě blíží a s ním i plavková sezóna, takže je nejvhodnější doba na to, aby jsme pro sebe něco udělaly.
Nemusím uvádět fakt, že po žádném přípravku, ať už ho budete brát vnitřně, nebo aplikovat vnějším způsobem prostě nezhubnete, ani nevytvarujete postavu, ať si reklamy říkají, že je to nejúčinnější, nejvalitnější přípravek a že výsledek je zaručený.
Upřímně, to už by přece museli být všechny filmové hvězdy štíhlé, když peníze na to mají. Avšak bohužel kouzla se nekonají a každý si musí svou vysněnou postavu vydřít a nečekat, že po jednom sportování a jednom namazání bude hubený a zpevněný.
Jediným zaručeným a účinným prostředkem na zformování postavy a shození pár kil je kardio sport, správná životospráva, posilování a poté myslet na nějaký ten doplněk, který by všechnu tu snahu a dřinu upevňoval a zesiloval.
Zpevnění a zhubnutí je sice veliký rozdíl, kdy kardiem hubnete a spalujete a posilováním zpevňujete a vytváříte svaly, ale doporučuji dělat obě aktivity, má to větší efektivnost.




Já jsem si zvolila, jako onen doplněk. sadu od Dermacol Enja, která se skládá ze zpevňujícího tělového oleje a oleje na poprsí a dekolt.
Tuto výhodnou a krásně vypadající sadu si můžete objednat z http://www.krasa.cz/, kde také naleznete spousty kosmetiky, kde si každý vybere.




Ráda bych se s vámi podělila o to, jak jsem tuto sadu používala já a třeba se těmito rady a tipy necháte inspirovat :)



























Sadu testuji už více jak měsíc a vzhledem k tomu, že jsem velký detailista, jsem si napsala před
testováním své míry a váhu, abych měla výsledky s čím porovnávat.

Váha 46,5 kg
Pas - 61 cm
Boky - 84 cm
Stehna - 46 cm

Můj cvičební plán se skládal z běhání, lymfatického posilování a posilování celého těla.
Běh - 45 minut 3x týdně, s tepovou frekvencí na pálení tuků (což je pro mě 135 tepů za minutu - doporučuji si obstarat sporttester, který vám jednoduše ukazuje tepovou frekvenci, kterou potřebujete na to, aby vaše tělo bralo energii z tukových zásob)
Lymfatické posilování, které je zaměřené na odbourávání tuků z břišních tukových zásob + posilování celého těla - 2x týdně.
2 dny regenerace těla
5 menších jídel skládajících se hlavně z bílkovin, sacharidů a tuků + dostatečný pitný režim.

Před testováním sady Dermacol, jsem párkrát zkusila domací zábaly ze skořice, nebo kávy, které jsem aplikovala na místo jako bylo břicho a stehna, zabalila do potravinářské fólie, nechala 20 minut působit, ale přišla jsem na to, že tyto suroviny u mě provokují alergickou reakci, kopřivku, začervenání a opuchnutí, takže tuto domácí metodu jsem ihned vyloučila a zkusila něco méně drastického a méně náročnějšího na aplikaci, přece jenom, napatlat se, zafóliovat a umýt vám zabere více času, než se pouze namazat a počkat než přípravek vsákne.

Olej Dermacol Enja


Tento přípravek obsahuje koenzym Q10, hroznový, avokádový, olivový a meruňkový olej. Všechny tyto přísady podporují obnovu buněk, vypínájí, zpevňují, zjemňují pokožku a zlepšují její pružnost.



Na dlaň jsem si dvěmi zmáčknutími pumpičky nadávkovala olej, (čím více oleje použijete, tím déle se vstřebává) a vmasírovala krouživými pohyby na problémové partie jako jsou boky, břicho, zadek a stehna.



Chvíli trvá než se olej vsákne, ale po opravdu důkladném promasírovávání se olej vsakuje poměrně rychle, takže doporučuji si opravdu dát tu píli a důkladně ho do pokožky vmasírovat. Poté jsem šla běhat, nebo cvičit. Po cvičení jsem se osprchovala nechala pokožku vyschnout a před spaním opět olej aplikovala. Po vstřebání oleje je pokožka opravdu jemná a hebká.
Textura je čirá, lehce roztíratelná, velice se mi zamlouvá parmeface, z které cítím olivy a hrozny.



























Co se obalu týče, líbí se mi vzhled i barva, ale co mi vadí je jeho uzávěr, který při používání a zamaštění klouže z ruky, špatně se nasazuje a příjde mi celkově zbytečný.



























 Výsledky po měsíci používání jsou tyto, což jsem si tak nějak představovala. Určitě si olej pořídím znova a budu pokračovat v aplikaci :)

 Váha 45,8 kg
Pas - 57 cm
Boky - 82 cm
Stehna - 41 cm

Pokožka se mi zdá celkově vypnutá a hladká.Myslím si, že tímto způsobem se snižuje riziko vzniku strií, které se tvoří i v důsledku napínání pokožky při hubnutí a posilování.S celulitidou jsem naštěstí nikdy neměla problém, takže v tomto ohledu nemůžu účinek posoudit.

Zpevňující krém na dekolt a poprsí


Krém obsahuje tropický mandlovník, zelenou řasu, extrakt z dubu a černého rybízu.
Účinky: zpevnění, vypnutí, prokrvení, regenerace a zvýšení tonusu, neboli elasticity kůže.




























Na rovinu říkám, že k přípravkům pro zpevnění prsou mám jakousi nedůvěru, jelikož se tyto detaily těžce hodnotí a hůře porovnávají, proto jsem ho používala spíše na dekolt, jelikož jako kosmetička provádím kosmetické masáže na zpevnění dekoltu, takže tento krém je pro takovou masáž jako stvořený a výsledky jsou znát.

Při odšroubování víčka naleznete klasický dávkovač, s kterým si nadávkujete potřebné množství.


























Textura krému je velice příjemná, jemná, rychle se vsakuje a krásně voní.



























Výraznějších změn jsem si všimla asi po dvou týdnech používání, kdy začala být pokožka opravdu vypnutá a jemnější, takže určitě si tento krém pořídím znova.


Používáte přípravky na zpevnění? Zaregistrovaly jste nějáké změny?




čtvrtek 10. dubna 2014

Dermedic- micelární voda

Dermedic- micelární voda


Úvodem bych popsala co tato micelární voda má umět a zhodnotila, jestli tyto úkoly opravdu splňuje.

  • Hlavním úkolem všech micelárek je odstranit make-up a dočistit pleť od venkovních nečistot, mazu, potu a zbytku make-upu.
Ano, skutečně umí pleť dočistit a je srovnatelná s Biodoermou micelární vodou, co se účinku týče.
Na použitém tampónku jsou znatelné nečistoty a pleť je na dotek hebká a pročištěná.

  • Nesmí dráždit, ani zanechávát film na obličeji.Hypoalergenní.

Tyto reakce jsem nezaznamenala a ani po dočištění zbylé řasenky mě oči neštípou, pleť není začervenalá, ani podrážděná.


  • Nemá vysušovat pleť
Toto nemůžu posoudit, jelikož většinou po dočištění aplikuji krém.

  • Neucpávat póry, prosím!
Na tuto reakci si dávám pozor ihned na začátku používání a naštěstí se tento jev nekoná a snad ani konat nebude.




Musím říct, že je opravdu příjemná, velmi svěží, střídám jí se zmiňovanou Bidermou, aby si pleť nezvykala a zatím mi tato kombinace vyhovuje.Ráno použiji Dermedic na probuzení a večer Biodermu.
Vůni bych přirovnala k čerstvě posekané trávě, což je příjemné.
Co bych dala jako mínus je menší balení, než u Biodermy(250ml), které odpovídá 200ml.

Máte s touto vodou zkušenosti? Jak na vás zapůsobila?


pondělí 7. dubna 2014

Marilou Bio arganový noční krém

Krásný sluneční den všem,
dnešní recenzi bych věnovala těm, kteří jsou tak nějak spjatí s přírodu a rádi používají přírodní kosmetiku, kterou je zrovna Marilou Bio.
Marilou Bio vznikla ve Francii, kde hlavním cílem této značky bylo vyrábět kosmetiku šetrně k přírode a na samotnou výrobu používat suroviny z kontrolovaného zemědělství.
Má spousty fanoušků po celém světě, jen u nás jí málokdo zná.
Je to škoda a proto jsem se rozhodla napsát pár slov o značce a jejím výrobku, respektivě o nočním krému s arganovým olejem.

Marilou Bio arganový noční krém 




























Obal je malinký, skladný, uzávěr je lehce otevíratelný a celkově na mě udělala dojem bílo-zlatá barva, která přidává obalu luxusnější vzhled.Obsah je 50ml, které vydrží opravdu dlouho.






Mnoho z vás určitě zná pozitivní účinky arganového oleje, který pleť zvláčňuje, vyživuje, hydratuje a regeneruje a navíc obsahuje mastné kyseliny a vitamin E.
Krém obsahuje 98% přírodních složek, za zmínku stojí například jojobový olej, bambucké máslo, včelí vosk a mnoho dalších přírodních surovin.
Vůni, na tu radči ani nemyslím, protože vždy mám chuť sníst celý krém, což by asi nechutnalo fajn, ale, když to tak náádherně voní. Jako právě upečené cukroví, lehce vanilkové aroma s velkým nádechem mandlí.





















Textura krému je však velice hutná, občas přemýšlím, zda mi vlastně vyhovuje, nebo ne, jelikož jak jsem se zmiňovala v článku o Ziaje, nemám moc v oblibě ten lepivý pocit a ten dlouhodobý mastný film, když se krém pomalu vsakuje.
I když u nočního krému mi to zas až tak nevadí, ale u denního krému bych to prostě nesnesla a asi by brzo letěl do koše.
Avšak po nanesení na obličej a krk (musím jít rychle spát, abych ten nepříjemný lepivý pocit zaspala), musím říct, že ráno je pleť bez zamaštění, krásně hydratovaná a zjemněná, což je velice příjemné a hlavně návykové, protože poznáte rozdíl, když jste den předem krém nanesli a kdy jste na něho zapomněli.
Ti kteří mají mastnější T-zónu, bych radila na místa krém nenanášet, jelikož opravdu ucpává póry.


























Shrnula bych to na celkově příjemný krém s opravdu znatelnými výsledky.Komu však nevyhovuje pomalé vstřebávání, hutné složení, nebo trpí aknózní, či mastnou pletí, tak tento krém pro vás nebude ideální.

neděle 6. dubna 2014

O'right , Marilou Bio, Dermedic, Diet Esthetic dávám tomu zelenou

Testuji nyní O'right , Marilou Bio, Dermedic a Diet Esthetic a co k tomu říct?
Obrovská spokojenost, dokonce větší než jsem čekala.
Každý výrobek bude mít svou recenzi, takže pokud se chcete dozvědět více a dočíst, jaké má tato kosmetika účinky klikněte na jednotlivé odkazy.
Pokud by vás jeden z výrobků zaujal a rádi by jste si ho zakoupili, můžete se poohlédnout ZDE , kde si určitě vyberete.
Recenze viz. odkazy pod obrázkem.


O'right- olej na vlasy - recenze ZDE
Marilou Bio- noční krém- recenze ZDE
Dermedic- micerální voda- recenze ZDE
Denní sérum z perel- recenze ZDE


O'right vlasový olej - s rostoucími vlasy, vyroste rostlinka

Představuji vám kosmetiku O'right. Že ji ještě neznáte? Ihned by jste to měli napravit...
Abych pravdu řekla, ani já jsem se s ní ještě do nedávna nesetkala, ale když tak zjišťuji, dělala jsem velkou chybu. Všude slyšíte slovo BIO, ale s tímto názvem se může pyšnit jen opravdu malé procento firem a O'right je jedna z nich.
Na začátek bych uvedla, že se jedná o přírodní kosmetiku z Taiwanu, která netestuje výrobky na zvířatech a pomáhá přírodě tak, jako příroda pomáhá nám. Navrací vše, co si z přírody bere. Takže z krabičky, která je vyrobena z papíru, který nám daroval strom, tu zasadíte a vyroste vám nový strom, nebo rostlinka. Zdá se vám to neuvěřitelné?
Tak se podívejme se co se ukrývá v tajemné krabičce.



Obyčejná bílo-fialová krabička řeknete si, ale už při tomto zkoumání, musím podotknout, že není obyčejná, protože jak krabička, tak text je vyroben přírodně a nemá vliv na rozklad (sojový inkoust a ekologický papír).


Co mě překvapilo, je objem oleje, u všech olejů na vlasy co jsem měla, bylo většinou 30ml balení, které mi vydrželo celkem dlouhou dobu, takže 100ml mám minimálně na 5 let.
Jestli předešlá věta zněla jako stěžování, tak to ne, protože jsem šťastná, že ho budu mít tak dlouho, protože jiný olejíček už nechci.
Olej je na suché, poškozené, barvené vlasy, bez života, obsahuje purpurovou růži, která regeneruje vlasy.



























Snad jste si z předešlých článků všimli, že jsem detailista a dostanou mě opravdu maličkosti. Ani zde nebude výjimka.
Lahvička je celkem obyčejná, ale dostal mě uzávěr, který je vyroben z bambusu. Po otevření uzávěru, naleznete jednoduchý dávkovač.




Co mě však nezaujalo je vůně oleje. Někomu může vyhovovat a jsem si jistá, že vám bude vonět, ale nemůžu si pomoct, mě prostě připomíná nějáký osvěžovač vzduchu, který jsme používali doma a tak si na vůni nemůžu tak nějak zvyknout.
Konzistence je čirý olej, jako u většiny olejů na vlasy.



























Můžete ho aplikovat na suché, nebo mokré vlasy, 1-2 zmáčknutí stačí na rozetření do celých vlasů.
A teď čekáte jak funguje co?
Nevím jestli vám to mám prozradit, ale..
mě funguje na výtečnou a mám pocit zacelených konečků, hebkých, lesklých vlasů a jednoduchého rozčesávání, takže velikánská spokojenost.Je jasné, že konečky vám nezacelí nic kromě nůžek, ale je to dobrá volba, pro prevenci dalšího roztřepení, takže zastřihnout, aplikovat olej a máte po problémech. No posuďte sami..





























Velké plus dávám, že vlasy nejsou po použití mastné a zplihlé.

A teď se ptáte, co vlastně znamená ten nadpis a že si z vás dělám určitě legraci. Jak je možné při růstu vlasů, aby vyrostla rostlinka?
Heslo zní: Měj krásné vlasy a podpoř přírodu!

Po otevření krabičky na vás uděláji ,,kuku'' dvě malá semínka, které čekají na to, až je zasadíte a budou se s vámi předhánět, kdo vyroste dříve, jestli vaše vlasy, nebo ony.


Udělejte pápá semínkům a těšte se z délky vašich vlasů..
Kuk a jsme tady, tak kdo vyrostl dřív ?
Ještě si myslíš, že tvoje vlasy jsou rychlejší ?


Uchvátila vás značka O'right tak stejně, jako mě? Už jste o ní slyšeli, nebo se s ní setkali?