sobota 25. dubna 2015

Urban Decay Roller girl paleta očních stínů

Kdo zná značku Urban Decay, ví, že tyto palety jsou velmi kvalitní, velice pigmentované s dlouhou výdrží a nádhernými barvami. Myslím, že nezkazí žádnou parádu jak po vzhledové, tak funkční stránce.


























O luxusu napovídá už semišový černý obal, sice se na semiš hodně uchytává prach, ale zapřísahla jsem se, že paletku budu poctivě vracet do umělohmotného obalu. Tak snad mi tato přísaha vydrží.


























Vybrala jsem si paletku Roller girl, která obsahuje lesk na rty, hnědou tužku na oči, fuschiový, tmavě hnědý, světle hnědý a stříbrný stín, které jsou syté a pigmentované. Součástí je i malinké zrcadlo.






































































































Stíny se neslévají, mají dlouho výdrž, nepráší. Jsou nádherné při navrstvení, na ruce mám pouze jednu vrstvu a vidíte tu sytost.



























Lesk na rty je velice příjemný, má mentolovou vůni a na rtech mírně studí, jako při aplikaci mentolu na pokožku.Mírně zabarvuje do růžova, je bez třpytků, což je dobře, nemám v oblibě třpytky v lescích. Obal je klasický, jednoduše se nanáší.




Tužka na oči je hnědé barvy, což je škoda, raději bych uvítala klasickou černou, ale rozhodla jsem se jí používat na obočí.
Je velice sytá, krémová.


Zamlouvá se mi obal, který představuje, jak už z názvu vypovídá, ženu na bruslích.


Opravdu se tato paletka povedla, pro líčení očí mi většinou stačí dva až tři stíny, takže s množstvím jsem velice spokojena a všem, kdo nechtěji investovat do 12 stínů paletky UD Naked, vřele doporučuji tuto.

V příštím článku se můžete těšit na večerní líčení pomocí této paletky :)