středa 17. prosince 2014

Vánoční wishlist

Ahoj, ahoj, ahoj,
po delší přestávce od psaní jsem opět zpátky. Tímto bych se chtěla omluvit těm, co blog sledují. Ale už jsem v plné síle a můžete se zase těšit na spoustu nových recenzí a rad ohledně kosmetiky.

Začínám pěkně Vánočně a to wishlistem a menší recenzí, proč jsem si tyto výrobky vybrala, i když toho moc není, protože nemám moc přání tento rok, snad vás alespoň něco inspiruje.
Tak v první řadě, nezapoměnte, že dárky jsou vedlejší, hlavní je to zdraví, štěstí, láska.

Jdeme na to, protože Vánoce se nepřetržitě blíží.





Parfém Si Giorgio Armani




































Jedním slovem - nádhera. Tato vůně je nepřekonatelná, jak jsem si myslela, že mojí milovanou Chloe nic nepřekoná, mýlila jsem se a tohle je prostě absolutní špička. I když něčím se vůně Chloe podobá, a to tím, že i když je mírně těžká při prvním kontaktu s kůží, po pár  minutách se rozleží a změkčí svou intenzitu, ale  i přesto si však zanechává svou osobitost.
Představuje smyslnost a elegantnost ženy. Hodí se jak na den, tak na večer.
Takže na tuhle krasavici se strašně těším a snad Ježíšek nezklame :D
Najdete jí jak v parfumeriích, ale také ZDE.





Skindulgence - maska proti vráskám

Abych pravdu řekla, nikdy jsem se nezabývala do detailu mou pletí a nehledala vrásky , ale jelikož už mi není náct, začíná se mi jich pár dělat kolem úst. Vyděsila jsem se  a raději vráskám chci včas předcházet než s nima později bojovat, takže pod stromečkem bych chtěla objevit tuto masku - ZDE , s kterou má dobré zkušenosti moje babička, která má pleť, na svůj věk fantastickou.Tak jsem zvědavá co udělá se mnou.
Na masce se mi líbí, že je přírodní pouze z rostlin, bez ropných derivátů a konzervantů, což je v dnešní době umění, najít takovýto produkt.


A to je vše přátelé...

Takže přeji všem Veselé Vánoce a štastný nový rok! Ať se vám splní všechna tajná přání, ať prožijete Vánoce s těma, které milujete,užijete si tu vánoční pohodu plnou cukroví, pohádek, odpočinku a všeho co k Vánocům patří a už teď se můžete těšit na nové recenze v roce 2015 ! Adios



Napište do komentářů co si pod stromeček přejete vy, třeba se ještě nechám inspirovat :)