sobota 5. dubna 2014

Astrid Pearl and Shine balzám na rty

Nemám v oblibě balzámy na rty, jelikož skoro žádný mi nikdy nevyhovoval. Některé mi zvýrazňovaly rýhy ve rtech, některé mi vadily svou konzistencí a po žádném jsem neměla pocit, že by rty hydratovaly, nebo by je snad uzdravoval.
Avšak zaujal mě jeden, který jsem si nakonec koupila.
Astrid Pearl and Shine






















































Má regenerovat a chránit rty, obsahuje vitamin E, včelí vosk, kakaové máslo a přírodní oleje a co se mi na něm opravdu líbí je, že vytváří na rtech perleť, což je fajn, vadí mi balzámy se třpytkama, ale perleť má opravdu jen malá většina balzámu.



























Vůně je taková, nevím k čemu to přirovnat, ale nejspíš růže s jablkem? Mě to voní a první moment jsem měla tyčinku narvanou skoro v nose, abych vůbec přišla na to co mi to připomíná :D





















































Na rtech je velice příjemný, nevytváří takový ten mazlavý pocit, jako po jelením lůji, nebo jiném balzámu. Nesmíte však s vrstvou přehánět, jelikož vytváří rty 'alá bílá stěna' vypadá to nevzhledně, ale při slabé vrstvě se mi perleť docela líbí. Celkově je fajn, jen kdyby nezvýrazňoval ty vrásky ve rtech, ale jak si tak všímám, to asi žádný balzám nesvede, nebo jo?


Máte nějáký odzkoušený balzám, který by rty vyhlazoval?



pátek 4. dubna 2014

Remington žehlička protect & shine

Remington

Své vlasy mám od přírody takové beach vlnité a hlavně jemné.U hlavy celkem rovné a konce vlny.Každý pramen mi jde na jinou stranu, občas se podaří, že vlasy mám po umytí pěkně vedle sebe zavlněné, ale někdy (a to je velmi často) to spíše vypadá, že jsem proletěla roštím.
Takže jsem hledala žehličku, která je na jemné, křehké vlasy. Odzkoušené mám snad všechny značky žehliček, ale nejlepší zkušenosti mám právě se značkou Remington.






Dřív bylo pravidlem, že kdo si žehlí vlasy, tak mu vypadají, upálí se a nevím co všechno.V současné době jsou žehličky vyráběny z vysoce kvalitních materiálů a hlavně je neskutečné množství žehliček , které už jsou k vlasům daleko více šetrnější a každý si vybere svou žehličku na určitý typ vlasů.

























Já jsem si tedy vybrala Remington protect & shine, která má být přímo na jemné vlasy. Je vyrobena z teflonu turmalínu a  keramiky na destičkách a díky tomu se vlasy nevysušují, ani neničí jako po jiných nekvalitních a levných žehličkách. Tento trojitý povrch má za následek, že žehlička lehce klouže po vlasech a zanechává je rovné a lesklé. Už po jednom přejetí žehličky jsou vlasy rovné.
























Pokud se ptáte, zda je žehlička nová, protože nejsou seškrábané plochy žehličky, musím říct, že už jí mám 1,5 roku. Tento povrch je opravdu kvalitně vyroben.

Ukazatel teploty je digitální, manuálně si můžete nastavit kolik stupňů chcete, pomocí tlačítek plus a mínus.
Maximální teplota je do 230 stupňů, pro moje vlasy si dávám většinou jen 180, ale i tak musím říct ,že je mám krásně rovné i 4 dny bez přežehlení i ve vlhkém počasí.


























Manipulace s žehličkou je jednoduchá, má protiskluzový povrch, tenké destičky, netrhá vlasy, má uzamykatelný režim, dobře se skladuje.

























Tato žehlička stojí kolem 1200,- , ale každý kdo si  chce žehlit vlasy bez toho aby se mu pálily, zkuste zainvestovat do této, myslím, že budete spokojeni , tak stejně jako já :)



OTÁZKY PRO VÁSŽehlíte své vlasy často ?



středa 2. dubna 2014

25ti denní výzva - Bioderma

Tyto výzvy vznikly za účelem řádně otestovat recenzované přípravky a nejen o nich napsat článek, jelikož jak pročítám některé blogy, uživatelka výrobek jedenkrát vyzkouší (nebo možná jen odkapne na ruku, kdo ví) a tímto hasne. Vychvalovaný produkt pak většinou skončí na poličce, nebo na různých aukčních stránkách. Což vede pouze k reklamě.Ale co takový uživatel, který blogu opravdu věří, zakoupí produkt a doufá v ten samý pozitivní účinek, jaký si přečetl? To se mi zdá trochu nefér, nemluvě o tom, že, některé produkty jsou zasílány firmami blogerce k testování, ve víře, že ho opravdu bude užívat a testovat a ne, že jí bude sloužit k finančním prostředkům.
Takže mé testování vězí v každodenním používání vybraných výrobků, za určitý termín, bez toho, abych použila jinou značku a nakonec poradit, vám čtenářům, zda měl výrobek opravdu účinek a jestli stojí za to si ho zakoupit.




První výzvu, kterou jsem si dala, bylo používat pouze výrobky od Biodermy po dobu 25ti dní.
Jestli si pamatujete recenzi na výrobky, odkaz ZDE, byla jsem nesmírně spokojená...


























A jak to tedy je dále?

Micelární voda


Musím říct, že micelární vodu miluji, prostě jsem si ji oblíbila, až mi dojde, tak určitě běžím pro druhou, pak pro třetí a dokud ji budou vyrábět, budu si jí neustále kupovat. Nevytváří akné, což je pro mě hlavní priorita, jelikož po některých přípravcích se při delším používání osypu. Druhá věc - opravdu nedráždí- mám tendenci zarudnutí obličeje a občasného štípání, po Biodermě se nekonalo ani jedno. Pleť je po odlíčení, nebo dočištění svěží a bez nečistot, když se kouknete na tampón, ty nečistoty jsou dokonce vidět.
Zmiňovala jsem se, že vám vydrží dlouho, což je fakt, každodenní používání po dobu 25-ti dní a ubylo zhruba 5cm od okraje.

Ode mě má známku 1+


Oční krém

Mazala jsem poctivě, před spaním a mé dojmy jsou tyto: oční okolí je jemnější, hladší, na očním okolí neštípe, nestahuje.Mírně zanechává lepivý efekt na očním okolí, proto ho aplikuji spíše na noc.
Jen mimické vrásky..ty potvory pořád jsou.
Už od začátku jsem však neočekávala velké změny, že by mohlo vrásky něco vyzmizíkovat, protože čarodějové zatím neexistujou. Spíš než si klást otázku čím mazat, bych se ptala, jak mazat, jelikož při dobré mikromasáži očního okolí je šance vrásky zmírnit, nebo se jim včas vyvarovat.
Takže bych se bez krému snad i obešla.

Ode mě má známku 2


Antiperspirant

Po každém sportu, ve škole, nebo při jakémkoli větším zapocení jsem neměla ten nepříjemný ulepený pocit, po oholení a nanesení antiperspirantu nic nepálelo, nedráždilo. Příjemná nevtíravá parfemace. Podpaží mám hladší. Nemám co bych vytkla.

Ode mě má známku 1


Příště se můžete těšit na výzvu zpevnění těla a vlasovou výzvu...


úterý 1. dubna 2014

Xen-Tan Luminious Gold samoopalovací gel

Slunce už začíná nabývat na síle, ale pořád ještě nemá takovou intenzitu, aby byla naše pleť opálena do bronzové barvy, za kterou by jste se nemuseli stydět vyjít ven mezi lidi bez make-upu, aby se na vás ostatní nedívali, že jste snad po nějaké nemoci, celá bílá, s červenými fleky a zašedlou pletí.

První dostupnou variantou, kterou si můžeme v jarních dnech vybrat, je solárium.
Do solária jsem chodila, to ano, ale jelikož jsem světlý typ, který se strašně těžko opaluje, rychle spálí a opálení mi vydrží maximálně 14 dní, tuto metodu jsem ihned vypustila, jelikož moje částka za měsíční solárium sahala k tisícům korun. A výsledek? Skoro žádný.

Našla jsem si tedy jiné řešení, které je, podle mého názoru, fantastické!
S trochou zručnosti, si můžete jemné bronzové opálení vytvořit sami, rychle, bezpečně, bez negativních účinků na kůži a navíc z pohodlí vašeho domova.

Xen-Tan tuto variantu opravdu nabízí, pojďte se semnou přesvědčit.

Tento revoluční přípravek, používají Holywoodské hvězdy a ženy po celé zemi, takže abych nebyla pozadu, musela jsem ho vyzkoušet i já a přesvědčit se v čem je vlastně tak unikátní.
Kdo ze slavných hvězd používá Xen-Tan se dozvíte ZDE


Lumunious Gold gel - řada pro střední opálení


























Co mě uchvátilo hned na první pohled, je krásně propracovaná zlatá tuba, která na slunci vytváří různobarevné efekty, vypadá to velmi profesionálně a luxusně.
Pod víčkem se ukrývá klasický dávkovač, s kterým si nadávkujete potřebné množství gelu.
























Gel je čirý, což mě v první minutě trošku zarazilo, myslela jsem spíše, že mi poslali špatné balení, jelikož jsem zvyklá na tmavé samoopalovací krémy. Konzistence je hodně vodová, tudíž musíte zacházet s gelem opravdu opatrně, ale zároveň rychle. Na druhou stranu výhodou je, že se lehce roztírá, rychle vstřebá a nepůsobí lepkavě. Chce to trochu zručnosti a hlavně se toho nebát.



























Gel obsahuje jemné třpytky, které vydrží na kůži zhruba 2 hodiny, což je podle mého názoru celkem zbytečná věc. Jestliže máte světlou pleť, třpytky na kůži jsou nepatrné a jelikož gel začíná tmavnout po 3 hodinách, třpytky do té doby odpadnou.
Lépe bych využila samoopalovací gel bez třpytek a krém po opalování, s obsahem třpytek, které by lépe vynikly na opálené pokožce.



























Co mě dostalo, je úžasná parfemace,  myšlenkama mě vnesla do tropických ostrovů, kde voní čerstvý ananas a kokos. Opravdu neuveřitelně autentická vůně.
Navíc je bez parabenů, což je dobrá zpráva pro ty, co trpí různými alergiemi.

Složení: Voda (Aqua), Glycerin, hydroxyethyl akrylát / sodný Acryloyldimethyl taurátová Kopolymer, tokoferol acetát, sodná Hyaluonate, Dihydroxyaceton, vůně, PEG-40 ricinový olej, SD alkohol 40, slída, oxid titaničitý, oxidy Ircon, trimethylpentandiol / kyseliny adipové. 



























Aplikace se nebojte

Komu nabídnete variantu samoopalovacích přípravků, ten se okamžitě zděsí a představí si nevzhledné fleky a oranžovou pleť.
S Xen-Tanem těmto fámám odzvonilo.
I já jsem sice měla trošku obavy, zda nepůjdu do školy jako pomeranč a proto jsem aplikovala gel postupně. Začínala jsem nátěrem jedné nohy, kterou bych v případě ,,oranžády" schovala do riflí.
Aplikace je jednoduchá, ať už si vyberete nátěr pomocí přiložené rukavice, nebo vlastní ruky, efekt je
vždy stejný.
Já jsem zvolila aplikaci rukou. (Po každém nátěru si pečlivě umyjte ruce, zejména dlaně)
Obsah gelu velikosti dvou lískových ořechů, jsem rozmazala po celé noze a vyčkala 3 hodiny.
Po 3 hodinách jsem byla unešena stejnoměrnou, přirozenou barvou, jako bych právě přijela z Chorvatska. Druhá pozitivní věc - žádné fleky na kůži.






























Po opadnutí strachu jsem aplikovala gel na celé tělo včetně obličeje, což je strašně univerzální, většinou si u samoopalovacích přípravků musíte dokoupit zvlášť krém na opálení obličeje.
Jen je škoda, že po určité době ananasovo-kokosové aroma vyprchá a začne mít ten specifický samoopalovací zápach.
Avšak, to bych nebyla já, abych něco nepokazila. Podařilo se mi totiž vynechat hřbet na jedné ruce.. ale co, aspoň jsem mohla jednodušeji vyfotit rozdíl před a po :)
Pokud by se vám zdála barva moc tmavá, můžu vám s jistotou říct, že hnědost se pomalu smývá a po 5ti dnech se vytrácí.
Pro udržení tmavé bronzové barvy, aplikujte 2x do týdne.


























Ale když si tak uvědomuji, tak ani při opalování u moře jsem nebyla stejnoměrně opálená, tak aspoň mohu říct, že jsem u moře opravdu byla a vypadá to důvěryhodněji :)


Těšíte se na léto? Já už ani ne, všechno co potřebuji na krásné opálení už mám a bez pobytu u vody se obejdu :D
A co vy ? Používáte falešné opálení ?

Xen-Tanu zdar :)




Děkuji firmě Xen-Tan za poskytnutí Luminious Gold Gelu