úterý 20. května 2014

Clip-in culík z japonského kanekalonu

Krásný den všem,
dneska tu pro vás mám bombu v podobě zlepšení vzhledu vašich vlasů. Sice to není napořád, ale je to jedna z možností jak si své vlasy obzvlášnit, či prodloužit, dát jim prostě trochu šmrncu. Jsem si jistá, že se vás každý zeptá jakto děláte, že máte tak krásný účes.



Já jsem vyzkoušela metodu culíku z clipninhair.cz a musím říct, že opravdu všude tam, kde jsem culík vzala, se mě ostatní ptali, jak jsem docílila tak perfektního účesu.Dokonce nikdo nepoznal, že vlasy nejsou pravé, ale z japonského kanekalonu, což je fajn, protože je celkem podivné, když to na vás druhý pozná, že nosíte příčesek. Navíc pokud si vyberete vhodný odstín, máte vyhráno. Je to prostě dokonalé a vhodné pro všechny druhy vlasů od rovných po vlnité.




























A jak tedy postupovat?

Stačí si své vlasy dobře zčesat do culíku a zafixovat lakem nežádoucí malé vlásky, které z culíku občas vyčnívají. Poté připevníte příčesek úchytkami, které jsou na dolní straně culíku, menší předem připravený pramen omotáte kolem culíku a je hotovo.






























Japonský kanekalon a jeho údržba.

Japonský kanekalon je syntetický materiál podobný lidským vlasům.Dá se žehlit, kulmovat na teploty do 160° C. Nelze barvit a tónovat- barva špatně chytá a japonský kanekalon se může zničit.
Nevysušuje se a netřepí se v koncích.
Umývat lze klasickým šamponem.