čtvrtek 16. července 2015

Aztec Secret maska na obličej

 Aztec Secret 

Znáte to , podíváte se do zrcadla a nejraději by jste chodily kanálem, nebo koupily papírový sáček a chodily s ním přes obličej. Akné, zašedlá místa, kruhy pod očima, zanesené póry, nesjednocená pleť. A tak jsem hledala a hledala, aspoň něco co by mi trochu pomohlo .. a našla jsem :)



Tak vám představuji Aztec Secret. calcium bentonite clay (neboli zelený jíl ) . Je to přírodní složka, tudíž je vynikající i na celkovou detoxikaci organismu ( při vnitřním užití) .Tato maska se míchá s jablečným octem  a to 1:1, aby vznikla hustější konzistence, která nestéká.























Příprava je jednoduchá.
Prášek se nasype nejlépe do keramické nebo skleněné misky, zalije jablečným octem a rozmíchá ( já používám štětec na make-up, nejlépe se to tím roztírá).Masku nanesete a počkáte dokud na obličeji neztvrdne a nezaschne - což je nějákých cca 30-35 minut.
Chvilkama budete mít pocit, že máte lifting obličeje, protože maska neuvěřitelně stahuje.Po umytí se nezlekněte. Obličej může být mírně začervenalý, ale po cca 10 minutách začervenání zmizne.Poté už můžete nechat volně, nebo nakrémovat vašim oblíbeným krémem.



Jablečný BIO ocet si můžete udělat i doma, stačí vám k tomu 1Kg jablek, které pořádně omyjete, na jemno nastrouháte i se šlupkama, přidáte vlažnou vodu, která nesmí přesahovat obsah( cca 5 cm od okraje), přiklopíte a necháte 14 dní odstát na tmavém, teplém místě.Občas promícháte.Po 14 dnech scedíte a necháte dalších 14 dní odstát. Poté přecedíte ještě jednou a jablečný ocet můžete konzumovat, nebo přidávát do různých masek. Tento ocet je výborný na vnitřní i vnější užití, má pozitivní vliv na celý organismus, detoxikuje.

Při dlouhodobém užívání poznáte rozdíl :)