pátek 28. února 2014

Kerastase Bain Substantif

Kerastase 

Kerastase nikdy nezklame a u téhle řady to platí dvojnásob.Sice je to řada pro zralé vlasy, ale kvůli tomu, že často barvím a odbarvuji, jsou vlasy oslabené a lámavé, stejně tak jako starší vlasy, tudíž potřebují hodně vyživovat.



Obsahuje derivát vápníku nabízí podporu základních minerálů, vitamín F poskytuje energii kořínkům a vlasovému vláknu, zelený čaj regeneruje vlasovou pokožku, vitamín E působí jako anti-oxidant a hlavně obsahuje kyselinou hyaluronovou, která vlas dokonale vyživuje.

Vlasy po použití jsou jemné, vyživené, lesklé, avšak pozor, občas u hlavy mastnější, proto dobře masku smývejte. Myslím si, že na vlasech je tato profesionální kosmetika znát, ale je tu jedno velké ALE a tím je cena: šampon : 400,- a maska 800,- .


Z levnějších variant můžete zkusit drogérkovou verzi Balea Professional Best Age také pro zralé vlasy, která navíc je bez silikonů.






OTÁZKY PRO VÁSMěly jste možnost vyzkoušet Kerastase? Jak vyhovoval vám ?





čtvrtek 27. února 2014

Recenze Timotei šampon Intense repair bez parabenů

Timotei růže z Jericha - šampon 


Tento šampon jsem objevila minulý týden v Tetě za 29,- a jelikož, je to na suché a poškozené vlasy musela jsem ho vyzkoušet, jelikož po odbarvování jsou vlasy náchylnější a potřebují hodně vyživovat.





Obsahuje 100% přírodní složky jako je růže z jericha a avokádový olej, voní po kakaovém másle a má být bez parabenů .



Z mého pohledu: 


Po první aplikaci jsem nepoznala rozdíl, ale po třetí aplikaci se mě kamarádka ptala jestli nemám prodloužené vlasy, že je mám hustější a pěknější :). 
Navíc jsem si našla jiný styl mytí vlasů a to tak, že do lahvičky na dávkování barvy, kterou výrobci přidávali do barev na vlasy, si dám trošku šamponu a vody, rozmíchám a nanesu pouze k hlavě - NE do délek! protože u hlavy jsou vlasy vždy mastné, zatímco u délek tomu tak není a tudíž nepotřebují odmašťovat šamponem.Tento způsob umývání je šetrnější a univerzálnější.  Do délek pak samozřejmě nezapomeňte nanést kondicionér nebo masku.

Shrnutí:

Jsem spokojená, šampon budu dále používat a hodlám si koupit další balení, které je cenově výhodné.
Zkuste nový styl umyvání, kde nenanášíte šampon do délek, budete překvapeni, jak toto umývání vlasů nebude ničit vaše konečky, které se nebudou ihned třepit a ničit.


OTÁZKY PRO VÁSPoužíváte vlasové přípravky z drogerie, nebo raději profesionální kadeřnické přípravky?

Budu ráda za každý váš komentář