čtvrtek 19. února 2015

Urban Decay pohádková paleta Glinda

Viděli jste už film Mocný vládce Oz od tvůrců Disney? A pamatujete si na čarodějky- Glinda (Michalle Williams), Theodora (Mila Kunis) a Evanora (Rachel Weisz)?



























Tak právě těmito postavami a jejich líčením se nechal Urban Decay isnpirovat a vytvořil dvě stejnojmenné palety - Theodora a Glinda a obě palety nesou název Oz the Great and Powerful (Mocný vládce Oz).





























Obě jsou v plechovém obalu, obě v sobě ukrývají líčidla, s kterýma můžete dosáhnout velmi podobného looku, jako měly čarodějky ve filmu.

Opravdu dlouho jsem zvažovala, kterou z nich si mám vybrat, protože obě jsou neuvěřitelně nádherné, ale jakožto blondýnka, jsem sáhla po Glindě z důvodu, že je také blondýna, ale hlavně se mi více zamlouvá jak světlejší lesk, tak studenější barvy stínů.


























Už na první pohled mě zaujal nebeský, přímo pohádkový papírový obal a plechová krabička palety.















































































Navíc obsahuje: vysoce krycí lesk, fialový stín na oči, návod na použití a velké zrcátko.




























Paleta v sobě ukrývá 6 kalíšků s elegantními, sytými stíny, které jsou vyměnitelné, což je super, kdykoliv vám některý ze stínů dojde, není problém ho dokoupit, či nahradit za jiný stín, například z palety Theodora. Tím paletka neztratí na kráse a stále bude jako nová.























































Stíny z leva:
South- hnědá se stříbrným shimmerem
Oz- duo stíny - stříbrná se třpytkama/zlatá se třpytkama
Tornádo-tmavý fialová stín se stříbrným shimmerem
Aura-duo stíny - světle modrá se třpytkama/tělová se třpytkama
Magic-růžová se stříbrným shimmerem
Illusion- broskvově oranžová se shimmerem.

A nyní k tužce a lesku





























Co mě však mrzí, je to, že tužka na oči je ve fialové barvě. Fialovou si prostě na svých očích neumím představit, vždy ve mě tato barva opticky vzbuzuje pocit, že mi někdo vytvořil modřiny pod očima, nebo, že mám kruhy z probdělé noci. Takže opět nic pro mě.Raději bych uvítala klasickou černou tužku. Ale co musím vyzvednout je vynikající pigmentace.




Naopak lesk, ten se jim opravdu povedl.
Při pohledu na obal , si řeknete, že je určitě červený, ale zdání klame a po otevření zjístíte, že barva je růžovo-oranžová.
Svou texturou je krémový, neprůhledný a velice krycí, takže lehce s ním vytvoříte plné,sexy rty. Na rtech vydrží necelé 4 hodiny, což je na lesk velice uspokojivé.Mírně lepí.





















































Ať už si vyberete Glindu, nebo Theodoru, určitě neuděláte chybu!



Jak na vás zapůsobila tato paletka? Líbí se vám? Máte ji doma?