sobota 27. června 2015

Aubrey Organics

Aubrey Organics

Chtěla bych vás seznámit s kosmetikou Aubrey Organics. U nás velmi málo známá, ale v zahraničí velmi oblíbená vlasová kosmetika.Jak už z názvu vyplýva, na výrobu se používají pouze organické suroviny, které se přidávájí do šamponů, kondicionérů a pleťové kosmetiky. Seženete ji na E-bay nebo na Iherb.com a výjde zhruba 250,- kondicionér a šampon 250,-.


Odzkoušeno mám zatím řadu Honeysuckle Rose, která je na suché, lámavé vlasy a neskutečně VONÍ. Navrací vlasům lesk, měkkost a umožňuje jejich snadnější  rozčesávání.



Šampon a kondicionér obsahuji bambucké máslo a Divoká růže Rosa Mosqueta, tyto suroviny zajišťují hydrataci a dodávají suchým vlasům živiny. Dále Aloe Vera, kokos, olej z pšeničných klíčku, jojobový olej, šípkový olej, fenykl extrakt, chmel, meduňka, jmelí, heřmánek, mrkvový olej,vitamín A,C,E.


Šampon má gelovo-máslovou konzistenci, za to kondicionér je máslový.


Po použití šamponu můžete mít pocit trochu drsnějších vlasů, to má za následek heřmánek, ale po nanesení kondicionéru vlasy krásně změknou.

Většinou si nechávám kondicionér působit déle, než se uvádí na obalu a tak vezmu igelitovou čepici a nechám klidně působit 20 minut.
Po umytí jsou vlasy poddajné, lesklé, hebké a krásně voňavé.



OTÁZKY PRO VÁSPoužíváte nějákou kosmetickou značku,která se v ČR nedá sehnat ?