středa 18. června 2014

Revitalash sérum na růst řas - už žádné prodlužování a ničení vlastních řas !

Toužila jsem více jak 3 roky si prodloužit řasy, mít je krásně dlouhé a husté, mít ten kukuč jako panenka, ale stále mě od toho odrazovaly kamarádky, které si řasy nechávaly prodlužovat a je pravda, že je měly nádherné, jenomže pak přišlo to období, kdy si nemáte čas skočit na doplňko a problém je tady. Řasy po čase řídly, vypadávaly a vypadaly spíše nevzhledně. Bohužel to odnesly také vlastní řasy, které mechanickým působením zeslábly a začaly také vypadávat (viděla jsem na vlastní oči).

A také už  jste určitě slyšely i o Lumigan kapkách, které řasy také prodlužuje. Jenomže o tomto výrobku se vedou řeči, na jednu stranu pozitivní ze strany výsledku, ale z druhé strany negativní, ze strany zdravotních rizik.

Revitalash jsem objevila náhodou a vyzkoušela a pro mé velké nadšení má neuvěřitelné výsledky.Již po měsíci můžu říct, že se mé okolí ptá jestli mám řasy prodloužené :) Navíc se nemusíte bát zdravotních rizik, protože ho doporučují  oční lékaři a dermatologové.


























Aplikace je jednoduchá: aplikátorem stačí potřít kořínky, jak vrchních tak spodních řas. Viditelný efekt je cca po 3 týdnech, po měsíci a půl jsou řasy opravdu dlouhé a husté.



























Před používáním: jemné, světlé řasy, ne moc dlouhé.Bez řasenky.(Foceno na světle)
S nánosem řasenky, abych řasy alespoň trochu prodloužila a dodala jim objemu.Následek- slepené řasy.


Po měsící a půl aplikace.I bez řasenky jsou řasy husté, dlouhé a dokonce nevím proč, ale ztmavly :D Dolní řasy se krásně toči :) Dokonce se mi více líbí řasy nenařasenkované, protože jsou skoro k nepoznání od řas nařasenkovaných.
(Foceno s bleskem)



S řasenkou:


























































Opravdu jsem takový výsledek nečekala, ale jsem velice mile překvapena a můžu ho doporučit všem, kteří investují do zbytečného prodlužka a ničí si vlastní řasy! Zkuste Revitalash :)

Sehnat ho můžete ZDE.

Konečně mám řasy jako kartáče, tak zkuste to a uvidíte sami :)

Pac a pusu♥Lu