pondělí 7. dubna 2014

Marilou Bio arganový noční krém

Krásný sluneční den všem,
dnešní recenzi bych věnovala těm, kteří jsou tak nějak spjatí s přírodu a rádi používají přírodní kosmetiku, kterou je zrovna Marilou Bio.
Marilou Bio vznikla ve Francii, kde hlavním cílem této značky bylo vyrábět kosmetiku šetrně k přírode a na samotnou výrobu používat suroviny z kontrolovaného zemědělství.
Má spousty fanoušků po celém světě, jen u nás jí málokdo zná.
Je to škoda a proto jsem se rozhodla napsát pár slov o značce a jejím výrobku, respektivě o nočním krému s arganovým olejem.

Marilou Bio arganový noční krém 




























Obal je malinký, skladný, uzávěr je lehce otevíratelný a celkově na mě udělala dojem bílo-zlatá barva, která přidává obalu luxusnější vzhled.Obsah je 50ml, které vydrží opravdu dlouho.






Mnoho z vás určitě zná pozitivní účinky arganového oleje, který pleť zvláčňuje, vyživuje, hydratuje a regeneruje a navíc obsahuje mastné kyseliny a vitamin E.
Krém obsahuje 98% přírodních složek, za zmínku stojí například jojobový olej, bambucké máslo, včelí vosk a mnoho dalších přírodních surovin.
Vůni, na tu radči ani nemyslím, protože vždy mám chuť sníst celý krém, což by asi nechutnalo fajn, ale, když to tak náádherně voní. Jako právě upečené cukroví, lehce vanilkové aroma s velkým nádechem mandlí.





















Textura krému je však velice hutná, občas přemýšlím, zda mi vlastně vyhovuje, nebo ne, jelikož jak jsem se zmiňovala v článku o Ziaje, nemám moc v oblibě ten lepivý pocit a ten dlouhodobý mastný film, když se krém pomalu vsakuje.
I když u nočního krému mi to zas až tak nevadí, ale u denního krému bych to prostě nesnesla a asi by brzo letěl do koše.
Avšak po nanesení na obličej a krk (musím jít rychle spát, abych ten nepříjemný lepivý pocit zaspala), musím říct, že ráno je pleť bez zamaštění, krásně hydratovaná a zjemněná, což je velice příjemné a hlavně návykové, protože poznáte rozdíl, když jste den předem krém nanesli a kdy jste na něho zapomněli.
Ti kteří mají mastnější T-zónu, bych radila na místa krém nenanášet, jelikož opravdu ucpává póry.


























Shrnula bych to na celkově příjemný krém s opravdu znatelnými výsledky.Komu však nevyhovuje pomalé vstřebávání, hutné složení, nebo trpí aknózní, či mastnou pletí, tak tento krém pro vás nebude ideální.