středa 16. dubna 2014

Clip-in vlasy z Clipinhair

Toužím, toužíš, toužíme...

Každá z náš touží po zdravých, objemných a hlavně co nejdelších vlasech. Ale co když nám to není dáno? Genetika je prostě genetika, někdo se narodí s dokonalými vlasy a těm co nemají to štěstí, třeba jako já, musí hledat jak se k dokonalým vlasům, alespoň částečně přiblížit.
Ať už kosmetickými přípravky, chemicky, či mechanicky, snažíme se vlasy všelijak zkrotit, vyrovnat, zvlnit, barvit, odbarvovat, neustále jim dáváme podnět k tomu, aby nerostly a spíše se vesele zkracovaly, jak to mají ve zvyku. Má to vůbec nějáké řešení, dočkám se někdy svých vysněných, sexy dlouhých, hustých blond vlasů?






Každý problém má přece řešení...















Už delší dobu pokukuji po Clip-in vlasech ze stránky http://www.clipinhair.cz, kde mají veliký výběr prodlužovacích metod - tape-inymicro ringy, keratin, příčesky různé délky a hustoty, copů, ofin a všech vlasových vybavení, jak pro své vlasy, tak pro prodloužené.
Vlásky jsou vyrobeny ze 100% lidských vlasů. Takže vám nic nebrání tomu, aby jste si prodloužené vlasy upravily. Ať už žehlením, kulmováním, barvením, vše je dovoleno.
Pro mě je celkem důležitým faktorem, že vlasy jsou značky clipinhair.cz, které jsou opravdu kvalitní.

Divíte se někdy, jak můžou mít celebrity tak dlouhé, krásné vlasy, když tolikrát za den si musí účes upravovat? Jasně, že mají prodloužené vlasy... Nicki Minaj, Paris Hilton, Britney Spears a Christina Aquilera :D Ano, všechny mé oblíbené blondýnečky s dokonalými vlasy je nosí♥





Strašně se mi líbí, jak to má Christina Aquilera, rovné vlasy a dole vlnité.


Chci mít vlásky jako Nicki Minaj ♥ Je boží ♥



Vybrat si vlnité, nebo rovné vlásky? Toť otázka. Vlnité vlásky.


Občas mě chytne nápad, jako například nemám se nabarvit na hnědo? Slušela by mi ofina a jestli bych neměla občas nosit culík? Máte to také tak? Ale ani k jednomu se nikdy nemůžu odhodlat, protože se toho bojím. Nebude mi to slušet a copak s tím? Jestli máte stejné dilema, nebo změna vzhledu vás láka, stačí si obstarat ofinu, nebo culík a přitom si nechat své vlasy, na které jste zvyklé.

Nejvíce u mě vedou vlásky pro prodloužení a pro hustotu v odstínech blond Platina, nebo nejsvětlejší blond, hmm, tak teď babo raď..

Nejsvětlejší blond:
Platina :

Nebojte, mluvím sice jen o blond odstínech, ale svou ideální barvu si vyberou i brunetky, černovlásky, zrzky a dokonce i slečny, které se nebojí experimentovat s barvami a chtějí svůj účes oživit například modrou, fialovou, či červenou barvou  - Barevné clip-in pramínky.
Kdo se bojí experimentovat s barvami, ale chce si přece jenom účes oživit, může zvolit metodu pomocí Swarovski kamínků, které se hodí nejen do společnosti(plesy, svatby, večírky), tak na každodenní nošení.



Na závěr, vřele doporučuji tuto masku na regeneraci jak svých, tak prodloužených vlasů - Loreal Intense repair, kterou také na této stránce najdete a která není tak ,,těžká'' jako maska Absolut repair, tím pádem nezatěžuje prodloužené vlasy. A pro rozčesání ať už ,,prodlužka'', nebo svých vlasů, zde najdete i hřeben Tangle Teezer, na který také nedám dopustit, dokonce ani můj přítel se bez něj už neobejde! (recenze).


Máte zkušenosti s touto stránkou a celkově s clip-in vlasy? Máte vlasy prodloužené, nebo používáte občas pramínky?